Hirdetés

kert.lap.hu / Kertészeti áruda

Kertészeti áruda

Ha van Önnek olyan földterülete, ami mezőgazdasági művelésre kevésbé alkalmas, vagy egyszerűen nem szeretné a továbbiakban azt művelni, gondot és költséget jelent a terület rendszeres kaszálása parlagfű mentesítése, akkor érdemes elgondolkodni, hogy beültesse akác csemetével. A telepítéshez kiváló minőségű fémzárolt magból vetett akác csemetét akár postai szállítással is megrendelheti.

Ádám-Kert Kft. Gyulakeszi

Saját bambuszgyűjteményből kínálat.

Budaörsi kertészetünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja - kertészeti áruda (dísznövények, vízinövények, gyümölcsfák, gyümölcsbokrok, zöldség- és fűszernövények), kert- és tájépítészet, kertépítés, kivitelezés, tetőkertépítés, kertfenntartás, öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg terítés - és minden, ami a kertnek kell!

Treemail Dísznövény

dísznövény kereskedelem és webáruház

Kertészetünkben az örökzöldektől a tavi felszerelésekig széles választékból válogathatnak

kertészeti áruda

Egzotikus növények online boltja

fenyőcentrum

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő, fenyőcsemete termesztés, értékesítés

Kora tavasztól karácsonyig nyitva tartó kertészeti áruházunkban dísznövények, évelők, muskátlik, árvácskák, cserjék, díszfák, örökzöldek, mediterrán növények, dézsás növények, karácsonykor vágott és gyökeres fenyők széles és egészséges választékával várju

Kertészeti Áruda, Kertészet, Virágüzlet, Kertépítés

Garden Depot minden ami a kerthez kell, cserjék, lombos fák, fenyőfélék, gyümölcsfák.

Dísznövény értékésités

A Greenberg Plus Kft webáruháza, ahol minden megtalálható, ami a hobbikert fenntartásához, parképítéshez, szobanövények gondozásához szükséges lehet! Pergolák, árnyékolók, napvitorlák, fólia alagutak, talajtakarók, futtató hálók, kerti rácsok, kötöző eszközök, szúnyog- és madárhálók, rovar- és rágcsáló elleni védelem eszközei...

A "Paraszt Paradicsom"

Életerős, egészséges, friss növények, csakis sokat bizonyított szakemberektől! Készletünkben kizárólag olyan virágokat, örökzöldeket, évelőket veszünk fel, amiket mi is bármikor hazavinnénk. Akciók és kedvezmények garmadáját kínáljuk kis- és nagykereskedőink számára is! Látogasson el hozzánk, ha eddig máshol vásárolt, meg fog lepődni…

Az ember a természet része. Megfelelően kialakított kertjében, saját növényei között zavartalan harmóniában pihenheti ki magát. Családi vállalkozásunkat 1993-ban alakult Szolgáltatásaik: Kertépítés, parkosítás Kertészeti áruda üzemeltetése Faiskola, kertészeti telep működtetése Kertészeti árudánk Tata központjában működik, közel 1000 m2-en várja a kedves vásárlókat!

dísznövények,örökzöldek,fák,cserjék,bonsai és egyéb növénykülönlegességek

Kertdeco kertészeti áruház és díszfaiskola. Bács-Kiskun megye egyik legnagyobb választékával rendelkező kertészete: 2000 fajta dísznövény 4000 nm-en, szobanövények, öntözőrendszerek, szerszámok, kaspók, műtrágyák, stb. Kedvező árak, kertészmérnöki tanácsadás. Kertépítés, automata öntözéstechnika mérnök csapattal, növénydekoráció.

A Kertészkuckó egy 18 éves gazdabolt új köntösben. Közel 2000 féle termékkel áll a kedves vásárlók szolgálatára. Teljes locsolástechnika, borászati eszközök, kertiszerszámok, kerti rácsok, árnyékolóhálók, lombseprűk, ásók, csákányok, lapátok, kiskerti kertgondozáshoz szükséges kiegészítők, és még rengeteg termék raktárkészletről! Megbízható minőség, kedvező vásárlási feltételek a Kertészkuckónál.

Pálmák nagy választékban

Kertészeti áruház Sülysáp Dísznövények, egynyári virágok, örökzöldek, gyümölcsfák, bogyós növények, díszfák értékesítése. Műtrágyák, virágföldek, tápoldatok, virágládák, virágcserepek, vetőmagok, fűmagok kerti eszközök és kiegészítők, kerti szerszámok, bambuszakók, palántázó tálcák és cserepek forgalmazása.

Keszthely-Kertvárosban kertészeti áruda

Borászati- szőlészeti- kertészeti szaküzlet - Budapest

„A kertészkedés számomra örömforrás. Emellett szeretnék környezetbarát módon élni és olyan tárgyakat, szerszámokat és gépeket használni a kertben, amelyekkel élvezet a munka. Ezért hoztam létre a KERTI BOLT nevű gyűjteményt az általam kipróbált és megkedvelt termékekből, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatok a kertbarátoknak”. Dr. Bálint György

dísznövény áruda

Kiskert.com növényáruház

Évelők, díszcserjék, díszfák, kúszó-, sövénynövények...

Köszi Faiskola, Debrecen

Cégünk kertépítéssel,kertfenntartással ,kertek gyepszőnyegezésével és egyedi sziklák, díszítő kerti kövek ,burkoló kövek,görgeteg kövek, kavicszúzalékok,kerti tipegők,támfalkövek,kerti csapok,fúrt sziklák, nyársalók valamint tüzelő anyagok,építő anyagok árusításával foglalkozik. Minden egyedi ötletet igyekszünk megvalósítani,ezek egy részébe betekintést nyerhet referenciamunkáik megtekintésével.

Lavandart Kerészeti kis- és nagykereskedés

Kertészeti áruda, öntözőrendszerek, kertépítés - Solymár

Webáruházunkban megtekintheti a kert építés és berendezés legtöbb terméktípusát. Válogathat a faházaktól kezdve, a kerti játékokon, bútorokon át, a díszítő kövekig, napvitorlákig sok-sok termék között. Tegye otthonossá kertjét. Személyesen is megnézheti, megfoghatja termékeinket, s meggyőződhet minőségükről budaörsi árudánkban.

Nyírsalix - Kertészeti Áruda Nyíregyháza

ahová nem csak vásárolni járunk

Beltéri dísznövények, hidrokultúrás növények A-tól Z-ig

Dísznövények, örökzöldek, kerti bútorok és berendezések, rendezvények, szaktanácsadás és KARÁCSONYFA vásár Szeged legzöldebb kertészeti árudájában.

Vetőmag kereskedés

Kertészeti áruda, faiskola, kerti növények

Rhododendronok széles választéka, méretben, és színben is.

Syringa & Juni-Kert Kertészeti Árudák

A csömöri Szedervölgyi Kertészet honlapja

Télálló pálmák,Yuccak és egyéb exoticumok online

Tóépítés, tótechnika, tóápolás

Kerti dísz és haszonnövények, kerti kellékek széles választéka. Kertépítés, karbantartás.

Vetőmag, virágmag, műtrágya és egyéb mezőgazdasági és kertészeti termékek internetes forgalmazása. A nálunk kapható vetőmagokra és virágmagokra kelési garanciát adunk: ha nem kelne ki, kicseréljük a magot vagy visszafizetjük a vételárat. A vetőmagokat egész Magyarország területén házhoz szállítjuk!! Kérjük, tekintse meg honlapunkat!

Szeretnénk minél több család életébe eljuttatni a kertészkedés örömét. Mindebben gondosan válogatott dísz- és haszonnövényeink, kertészeti kiegészítőink és felkészült szakértőink vannak segítségünkre. Növényeinket kizárólagosan magyar termelőktől szerezzük be, gondosan ügyelve azok minőségére, így büszkén vállaljuk rájuk 100% szín- és fajtaazonossági garanciánkat. Látogasson el webáruházunkba!

Meghatározás:

Ha valakinek van kertje, általában gondozza is. Ha gondozza, akkor szeretné fejleszteni is...ha fejleszti...szóval itt lépünk be mi a képbe és hozzásegítünk ahhoz, hogy minél hamarabb hozzáférjél olyan oldalakhoz, amelyek segítségével, előrébb juthatsz.

Ha valakinek van kertje, általában gondozza is. Ha gondozza, akkor szeretné fejleszteni is...ha fejleszti...szóval itt lépünk be mi a képbe és hozzásegítünk ahhoz, hogy minél hamarabb hozzáférjél olyan oldalakhoz, amelyek segítségével, előrébb juthatsz.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kertészeti áruda
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés